Härkää ja choritzoja

Tätä ruokaa haudutetaan pitkään uunissa. Sillä välin ehtii hyvin ulkoilla talvisten lajien merkeissä tai tehdä aivan jotain muuta. Resepti on 4:lle, mutta lisäämällä määriä, voit samalla tehdä isommallekin porukalle. Tarvitset: 300 g härän häntiä paloiteltuna 400 g naudan ulkopaistia viipaleina 2 porkkanaa 2 sipulia 6 keskikokoista perunaa 2 l lihalientä 2 dl punaviiniä 2 tl kuivattua […]

Jatka lukemista Härkää ja choritzoja

Paljon vaihtoehtoja maukkaisiin patoihin ja keittoihin

Talvisäähän sopii erinomaisesti pataruoat ja lämmittävät keitot. Meiltä löytyy luullista ja luutonta keitto- ja patalihaa niin possusta, naudasta kuin lampaastakin. Lisäksi valikoimissamme runsas valikoima gluteenittomia ja laktoosittomia makkaroita. Niillä voit loihtia uusia makuja keittoihin, perinteistä siskonmakkaraa unohtamatta.

Jatka lukemista Paljon vaihtoehtoja maukkaisiin patoihin ja keittoihin

Paahdettua possunkylkeä

Possunkyljestä saa valmistettua erilaisia maukkaita ruokia. Tunnetuimpia niistä ovat possun grillikylki ja perinteinen läskisoosi. Tässä reseptissä tehdään uunissa valmistetulle possunkyljelle glaseeraus. Se tarkoittaa ruoan viimeistelyä makean happamalla maustekastikkeella. Se maustaa lihan kuivattamatta pintaa ja antaa sille ainutlaatuisen maun. RESEPTI NELJÄLLE n. 1,5 kg luutonta porsaankylkeä nahalla. Voit käyttää vaihtoehtoisesti harmaasuolattua Juhlafilettä. Ruskista possunkylkeen väri paistinpannulla. Paistamisessa […]

Jatka lukemista Paahdettua possunkylkeä