Wotkin’s 40-vuotias

Laatua lautaselle vuodesta 1978 Wotkin’s tunnetaan lihoista, makkaroista ja valmisruoista Wotkin’sin tuotemerkillä on Lihatukku Veijo Votkin Oy tehnyt kauppaa jo 40 vuotta. 1.3.1978 aloitimme lihan leikkaamolla ja lihatukkukaupalla. HoReCa-sektori oli kohderyhmä, jonka palvelemiseen keskityimme. Vuonna 1995 avasimme makkaratehtaan. Samalla alkoi myös leikkeleiden ja lihajalosteiden valmistus. Tehtaanmyymälän avajaisia vietettiin vuonna 2000. Silloin Kuluttaja-asiakkaista tuli tärkeä osa asiakasryhmää. […]

Jatka lukemista Wotkin’s 40-vuotias

Tehtaanmyymälässämme ja palvelutiskeillämme saatavilla karitsaa ja lammasta ympäri vuoden. Mm. karitsan paahtopaistia yrttimarinoituna, karitsan sisä- ja ulkofilettä, karitsan-/lampaankaretta ja patalammasta. Kannattaa kokeilla myös kevään uutuutta Karitsagrilleriä (ei sisällä sianlihaa).

Jatka lukemista

Kermaisia fileesuikaleita ja pastaa

500 g naudan fileesuikaleita 200 g tuoreita herkkusieniä 1 tl Chef Wotkin’s tulista sinappia ½ tl jauhettua inkivääriä 1 tl omenaviinietikkaa 2 dl kuohukermaa 1 dl tuoretta basilikaa silputtuna 1 tl suolaa ½ tl rouhittua mustapippuria voita paistamiseen 1. Viipaloi tuoreet herkkusienet ja suikaloi basilikanlehdet. 2. Laita voi kuumalle paistinpannulle ja paista fileesuikaleet kauniin ruskeiksi. […]

Jatka lukemista Kermaisia fileesuikaleita ja pastaa

Hirvenpaistia ja karpalokastiketta

Tämän paistin valmistuksessa ei pidä kiirehtiä, sillä se kypsennetään edellisenä päivänä ja annetaan mehustua noin vuorokausi omassa liemessään ennen tarjoilua.  Paistin valmistukseen tarvitset 1,5 kg hirven paistia 2 rkl (n. 20 g) gourmet-suolaa 2 l vettä 3 dl punaviiniä 1 rkl (n. 2 g) kuivattua timjamia 3 rkl (n. 70 g) fariinisokeria muutama maustepippuri 2 laakerinlehteä voita paistamiseen Kastikkeeseen 1 […]

Jatka lukemista Hirvenpaistia ja karpalokastiketta