Wotkin’s grillerit

Grillimakkara sopii mainiosti retkievääksi. Joko sinä olet löytänyt suosikkisi gluteenittomista ja laktoosittomista grillimakkaroistamme? – Sörkän grilleri – Pekonigrilleri – Sörkän juustogrilleri – Sörkän herkkugrilleri – Chili-juusto grilleri (myynnissä huhti-lokakuun ajan) – Chipotle grilleri – Karitsagrilleri, sianlihaton – Härkägrilleri, sianlihaton – Bierwurst (myynnissä huhti-lokakuun ajan) – Salamigrilleri – Sörkän grillibalkan – Hirvigrilleri – Peuragrilleri – Sörkän […]

Jatka lukemista Wotkin’s grillerit

Wotkin’s 40-vuotias

Laatua lautaselle vuodesta 1978 Wotkin’s tunnetaan lihoista, makkaroista ja valmisruoista Wotkin’sin tuotemerkillä on Lihatukku Veijo Votkin Oy tehnyt kauppaa jo 40 vuotta. 1.3.1978 aloitimme lihan leikkaamolla ja lihatukkukaupalla. HoReCa-sektori oli kohderyhmä, jonka palvelemiseen keskityimme. Vuonna 1995 avasimme makkaratehtaan. Samalla alkoi myös leikkeleiden ja lihajalosteiden valmistus. Tehtaanmyymälän avajaisia vietettiin vuonna 2000. Silloin Kuluttaja-asiakkaista tuli tärkeä osa asiakasryhmää. […]

Jatka lukemista Wotkin’s 40-vuotias

Juhlapöytään karitsaa ja lammasta

Tehtaanmyymälässämme ja Wotkin’s Hannuksessa ja palvelutiskeillämme suomalaista ja uusiseelantilaista lammasta ja karitsaa naturel, marinoitu, savustettu, paistettu. Myös luomua. Lisukkeeksi sopii keittiömme maukkaat valkosipuli-  ja kermaperunat sekä punaviinikastike ja jälkiruoksi Pashaa. KARITSAN JA LAMPAAN LIHAT: Karitsan liha Naturel ja yrttimarinoitu – Karitsan paisti, luuton, NZ – Karitsan paahtopaisti, NZ – Karitsan ulko- ja sisäfilee, NZ Naturel […]

Jatka lukemista Juhlapöytään karitsaa ja lammasta

Kermaisia fileesuikaleita ja pastaa

500 g naudan fileesuikaleita 200 g tuoreita herkkusieniä 1 tl Chef Wotkin’s tulista sinappia ½ tl jauhettua inkivääriä 1 tl omenaviinietikkaa 2 dl kuohukermaa 1 dl tuoretta basilikaa silputtuna 1 tl suolaa ½ tl rouhittua mustapippuria voita paistamiseen 1. Viipaloi tuoreet herkkusienet ja suikaloi basilikanlehdet. 2. Laita voi kuumalle paistinpannulle ja paista fileesuikaleet kauniin ruskeiksi. […]

Jatka lukemista Kermaisia fileesuikaleita ja pastaa

Hirvenpaistia ja karpalokastiketta

Tämän paistin valmistuksessa ei pidä kiirehtiä, sillä se kypsennetään edellisenä päivänä ja annetaan mehustua noin vuorokausi omassa liemessään ennen tarjoilua.  Paistin valmistukseen tarvitset 1,5 kg hirven paistia 2 rkl (n. 20 g) gourmet-suolaa 2 l vettä 3 dl punaviiniä 1 rkl (n. 2 g) kuivattua timjamia 3 rkl (n. 70 g) fariinisokeria muutama maustepippuri 2 laakerinlehteä voita paistamiseen Kastikkeeseen 1 […]

Jatka lukemista Hirvenpaistia ja karpalokastiketta