Itsenäisyyspäivänä 6.12. palvelemme tehtaanmyymälässä 10.30-16.00.

Jouluviikon aukioloajat:
20-23.12. ma-to  7-21
24.12. Jouluaatto  9-14
25-26.12. la-su myymälä on suljettu

Helsingin Tukkutorilla vuodesta 2000 toiminut, maaliskuun alussa täyden remontin läpikäynyt tehtaan­myymälämme tarjoaa kattavan kokonaisuuden lihaa ja lihajalosteita. Myymälän seinän takana valmistamme makkarat, leikkeleet, kylmäsavutuotteet, paistamme kinkut, teemme valmisruoat ja valmisruokakokonaisuudet. Omassa lihan­leikkaamossa leikkaamme luuttomaksi suomalaista nautaa, sikaa ja lammasta.Moni onkin yllättynyt, että kaikki toiminnot ovat saman katon alla. Tervetuloa Sörkän sydämeen. Täällä sinua palvelee motivoi­tunut, ammattitaitoinen henkilökuntamme. Seitsemänä päivänä viikossa.

Kesällä 2021 avattu Wotkin’s kalavaunumme palvelee tehtaanmyymälän sisäänkäynnin vieressä torstaista lauantaihin.
Kalavaunussa myynnissä mm. lohta, ahventa, kuhaa, siikaa ja silakkaa. Valikoimissa kaloja tuoreena, lämmin- ja kylmäsavustettuna sekä graavattuna.
Kalat savustetaan aidoilla leppälastuilla omissa tiloissamme.

Käytäthän mahdollisuuksien mukaan kasvomaskia asioidessasi myymälässämme. Sisääntulon yhteydessä on desinfiointiainetta käsien puhdistusta varten.

KAUPPAKASSIN TILAUS- JA NOUTOPALVELUMME
Tuotteitamme voi tilata kauppakassipalvelustamme. Ostoksien nouto myymälästä tai tuomme kassin ulos tai suoraan autoon. Lisätietoja palvelustamme ja tuotelistan saat klikkaamalla tästä

Lue lisää uudistuneesta myymälästä

Myymälämme aukioloajat:
ma-pe 8-20
la 8-18
su 10:30-16
Kalavaunumme palvelee:
to-pe 10-18
la 10-17

Vanha talvitie 8 , 00580 Helsinki
Puh. (09) 774 33 477
tehtaanmyymala(ät)votkin.fi

Rôtisseurs-kilpimyymälä

Paistinkääntäjät (Chaîne des Rôtisseurs) myönsivät vuonna 2004 myymälällemme järjestön korkeimman tunnuksen, Rôtisseur-kilvet, osoituksena ruoan ja palvelun korkeasta laadusta.

Perinteisen lihatiskimme tarjonta on runsas

Useampi kuin yksi on sanonut tiskikokonaisuutta jopa kaupungin parhaaksi. Samansuuntaisia arvioita olemme saaneet myös jauhelihasta. Koska parhain jauheliha tulee paistista, teemme sen siitä. Luullinen keittoliha, silavakyljykset, marmori entrecôtet, ydinluut, keitetyt naudan kielet mielletään yleensä erikoisuuksiksi, meille ne ovat arkipäivää. Riistakaudella tarjoamme tuoretta hirveä ja mahdollisuuksien mukaan muutakin saatavilla olevaa tuoretta riistaa. Lisäksi monipuolinen riistavalikoima pakasteena myös jahtikauden ulkopuolella.
Jos et löydä tiskistä haluamaasi, kysy rohkeasti myyjältä.

 

Lounasruokaa päivittäin

Maanantaista lauantaihin klo 10.00 meillä on tarjolla oman keittiömme kolme eri lounasruokavaihtoehtoa sekä tuoreita salaatteja.
Sunnuntaisin lounas tarjolla alkaen klo 10.30.
Myyntivaunussamme myös valmiiksi pakatut lounaat maanantaista perjantaihin alkaen klo 10.00.