MYYMÄLÄN AUKIOLOAJAT VIIKOILLA 49-52

ti 6.12. Itsenäisyyspäivänä palvelemme 10.30-16

viikko 50  myymälä avoinna myös sunnuntaina
ma-pe  8-20
la  8-18
su 10.30-16
Kalavaunu avoinna:
to-pe 10-18, la 10-17

viikko 51 Jouluviikko
ma-pe 7-21
Jouluaattona la 7-14
su Joulupäivänä myymälä on suljettu
Kalavaunu avoinna:
ma-pe 9-20, Jouluaattona la 9-14

viikko 52
ma Tapaninpäivänä myymälä on suljettu
ti-pe 8-20
la 8-18
su Uudenvuodenpäivänä myymälä on suljettu
Kalavaunu avoinna:
to-pe 10-18, la 10-17 

Helsingin Tukkutorilla vuodesta 2000 toiminut, maasliskuussa 2021 täyden remontin läpikäynyt tehtaan­myymälämme tarjoaa kattavan kokonaisuuden lihaa ja lihajalosteita. Myymälän seinän takana valmistamme makkarat, leikkeleet, kylmäsavutuotteet, paistamme kinkut, teemme valmisruoat ja valmisruokakokonaisuudet. Omassa lihan­leikkaamossa leikkaamme luuttomaksi suomalaista nautaa, sikaa ja lammasta. Moni onkin yllättynyt, että kaikki toiminnot ovat saman katon alla. Tervetuloa Sörkän sydämeen. Täällä sinua palvelee motivoi­tunut, ammattitaitoinen henkilökuntamme maanantaista lauantaihin.

Kesällä 2021 avattu Wotkin’s kalavaunumme palvelee tehtaanmyymälän sisäänkäynnin vieressä torstaista lauantaihin.
Kalavaunussa myynnissä mm. lohta, ahventa, kuhaa, siikaa ja paljon muuta. Valikoimissa kaloja tuoreena, lämmin- ja kylmäsavustettuna sekä graavattuna.
Kalat savustetaan aidoilla leppälastuilla omissa tiloissamme.

Lue lisää uudistuneesta myymälästä

Myymälämme aukioloajat:
ma-pe 8-20
la 8-18
su suljettu
Kalavaunumme palvelee:
to-pe 10-18
la 10-17

Vanha talvitie 8 , 00580 Helsinki
Puh. (09) 774 33 477
tehtaanmyymala(ät)votkin.fi

Rôtisseurs-kilpimyymälä

Paistinkääntäjät (Chaîne des Rôtisseurs) myönsivät vuonna 2004 myymälällemme järjestön korkeimman tunnuksen, Rôtisseur-kilvet, osoituksena ruoan ja palvelun korkeasta laadusta.

Perinteisen lihatiskimme tarjonta on runsas

Useampi kuin yksi on sanonut tiskikokonaisuutta jopa kaupungin parhaaksi. Samansuuntaisia arvioita olemme saaneet myös jauhelihasta. Koska parhain jauheliha tulee paistista, teemme sen siitä. Luullinen keittoliha, silavakyljykset, marmori entrecôtet, ydinluut, keitetyt naudan kielet mielletään yleensä erikoisuuksiksi, meille ne ovat arkipäivää. Riistakaudella tarjoamme tuoretta hirveä ja mahdollisuuksien mukaan muutakin saatavilla olevaa tuoretta riistaa. Lisäksi monipuolinen riistavalikoima pakasteena myös jahtikauden ulkopuolella.
Jos et löydä tiskistä haluamaasi, kysy rohkeasti myyjältä.

 

Lounasruokaa päivittäin

Maanantaista lauantaihin klo 10.00 meillä on tarjolla oman keittiömme lounasruokia sekä tuoreita salaatteja.