Tehtaanmyymälä uudistui lattiasta kattoon

Päivitetty myymälä palvelee asiakkaita entistäkin paremmin

Wotkin’sin tehtaanmyymälässä toteutettiin maaliskuun alussa koko myymälätilan täydellinen saneeraus. Pikavauhtia toteutetussa remontissa laitettiin kaikki pinnat uuteen uskoon ja modernisoitiin myymäläkalusteet.

Myymälän ulkonäkö ja tunnelma on uskollinen Sörnäisten historialliselle miljöölle, mutta kalusteet uusinta modernia teknologiaa. Ja tiskin takaa löydät edelleen stadin parhaiten palvelevat liha-alan ammattilaiset!

Uutuutena dry aged -raakakypsytyskaappi

Remontin yhteydessä tehtaanmyymälään hankittiin uusi dry aged -raakakypsytyskaappi, jolla pääsemme jatkossa kypsyttämään sanoinkuvaamattoman suussa sulavia lihoja. Dry aged -kypsytetty liha on poikkeuksellisen murea nautinto. Tervetuloa maistamaan, kun ensimmäinen erä on saatu kypsytettyä!

Lisää hylly- ja tiskitilaa suosikkituotteille

Myymälän hyllytilaa on lisätty reilusti. Esillä on aiempaa laajempi valikoima tuotteita ja valmiiksi pakatut tuotteet on helppo napata nopeasti mukaan. Myös kalatiski sai remontin yhteydessä laajennuksen. Hannuksen myymälän omassa savustamossa valmistetut kalat toimitetaan päivittäin pikavauhtia Sörnäisten uuteen kalatiskiin savukalan ystävien iloksi.

Myymälän uuden ilmeen suunnittelusta vastasi helsinkiläinen suunnittelutoimisto Tweed Agency ja saneerauksen toteutti Rakennustyö Salminen Oy.

Tervetuloa  myymäläämme!

ma-pe 8-20
la 8-18
su 10.30-16

Wotkin’s tehtaanmyymälä
Vanha talvitie 8, 00580 Helsinki
Puh. 09 774 33 477
tehtaanmyymala@votkin.fi

PS. Vallitsevista olosuhteista johtuen toivomme että käytät asioidessasi kasvomaskia ja pidät riittävän etäisyyden muihin. Sisääntulon yhteydessä on mahdollisuus käsien desinfiontiin.