Laatua lautaselle vuodesta 1978

Laatua lautaselle vuodesta 1978 Yrityksen perustajan, Veijon, tie makkara- ja lihamestariksi Tulevan lihatukun alkusanat lausuttiin vuonna 1968, jolloin Veijo Votkin palveli armeijassa Mikkelissä. Samassa joukkueessa oli varusmies, jonka kanssa hän kävi usein tupakalla ja olivat kertoneet toisilleen, mitä olivat aikaisemmin tehneet. Veijon armeijakaveri oli työskennellyt lihatukkuliikkeessä ja oppinut lihanleikkaamisen jalon taidon. Hän suositteli Veijollekin hakeutumista […]

Jatka lukemista Laatua lautaselle vuodesta 1978

Hauskaa Wappua

Perinteiset Wappuherkut myymälöistämme, nakit, perunasalaatit, lihapullat sekä grilliin makkarat, pihvit, fileet, broilerit ja paljon muuta. Kevään juhlaan Maku Brewing valmisti meille erän Sörkän Waalee -olutta.  Olutta saatavilla vain tehtaanmyymälästä ja Hannuksen myymälästämme.

Jatka lukemista Hauskaa Wappua

Helpotuksest’ perhe huokaa, Wotkin’silt saa kotiruokaa

Keittiöstämme helpotusta arkeen pieneen ja vähän isompaan nälkään. 600 g valmisruoat ja perunalisäkkeet – Lohikiusaus (L, G) – Salamikiusaus (L, G) – Lihamakaronilaatikko (L) – Spagetti bolognese (L) – Bellmannin pannu (L, G) – Pekonirisotto (L, G) – Broileri-parmesanrisotto (L, G) – Kermaperunat (L, G) – Valkosipulikermaperunat (L, G) 300 g valmisruoat – Lohikiusaus (L, […]

Jatka lukemista Helpotuksest’ perhe huokaa, Wotkin’silt saa kotiruokaa

Flank steak chiabatta grillissä

Ainekset 4:lle: Flank steakia 800g Suolaa Rouhittua mustaa pippuria Punasipulia ohuina viipaleina 1 rkl täysjyvä dijon sinappia 3 rkl tuorepuristettua limen mehua 1 dl parmesaanijuustoa 1/2 dl oliiviöljyä 4 viipaletta ciabatta leipää pitkittäin halkaistuna Rucolan lehtiä  Esivalmistelut: 1. Sekoita suolaa ja mustapippurirouhetta tippaan öljyä ja hiero reilusti mausteöljyseosta flank steakin pintaan. Sulje liha pussiin ja […]

Jatka lukemista Flank steak chiabatta grillissä