Tehtaanmyymälä 20 vuotta

Juhlistimme merkkipäivää lauantaina 1.2.2020, jolloin grilli oli kuumana. Wotkin’s tehtaanmyymälämme aloitti toimintansa Sörnäisissä lihanjalostuslaitoksen yhteydessä 29.1.2000. Tehtaanmyymälä perustettiin palvelemaan ennen kaikkea kuluttajia, mutta toimii helppona ostopaikkana myös tukkuasiakkaille. Myymälässämme on monipuolinen vanhanajan palvelutiski ja laadukkaat tuotteet. Tuotteet tulevat omasta, samassa rakennuksessa toimivasta tuotantolaitoksesta sekä Wotkin’s Keittiöstä. Wotkin’s tehtaanmyymälä Tukkutori, Sörnäinen Vanha talvitie 8, 00580 Helsinki […]

Jatka lukemista Tehtaanmyymälä 20 vuotta

Chef’s News 02/2019

Lehtemme ilmestyi 4.12.2019. Lehden voit lukea tästä. Voit myös noutaa painetun version tehtaanmyymälästämme, Espoon Wotkin’s Hannuksesta tai palvelutiskeiltämme Prisma Itäkeskuksesta ja S-Market Sokos Helsingistä. Lehdessä on myös Wotkin’sin tietovisa, jonka vastaukset löydät lehden sivuilta. Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvomme 1 x 100€, 1 x 50€ ja 3 x 20€ lahjakortteja. Lahjakortit käy tehtaanmyymälään ja Wotkin’s […]

Jatka lukemista Chef’s News 02/2019

Wotkin’s Hannus, Espoo

Olemme avanneet Hannukseen Lidlin naapuriin palvelevan lihan ja kalan erikoismyymälän marraskuussa 2019, Wotkin’s Hannuksen. Helsingin Sörnäisissä vuodesta 1978 toiminut Wotkin’s noudattaa toiminnassaan tuttua menestysreseptiään: laatutuotteita ja hyvää palvelua. Tarjonnan kulmakivenä on laadukkaat lihat, tasokkaat jalosteet, tuoreet kalat sekä huolella tehdyt kotiruoat. Wotkin’s-makkarat ovat gluteenittomia ja laktoosittomia ja noudattavat Veijo Votkinin tiukkaa periaatetta: “Jauhot kuuluvat leipomoon, […]

Jatka lukemista Wotkin’s Hannus, Espoo

Chef’s News 01/2019

Lehden voit lukea tästä . Voit myös noutaa painetun version tehtaanmyymälästämme tai palvelutiskeiltämme Prisma Itäkeskuksesta ja S-Market Sokos Helsingistä. Lehdessä olleen Chef Wotkin’sin kesän arvonta on suoritettu 14.6.2019 Oikeilla vastauksilla arvonnan voittivat Harri Junnilainen, Karla Saarnio ja Marcus Tötterman. Onnettarena toimi Satu Brusin. Onnea voittajille!    

Jatka lukemista Chef’s News 01/2019

Jouluherkut vailla vertaa

Jouluna ei kaikkea tarvitse valmistaa itse. Keittiössämme valmistuu maukkaat joululaatikot rosolli ja suomalaisesti haaparouskusta valmistettu sienisalaatti. Joulupöydässä maistuu lisäksi pateet, joulumakkarat, lihahyytelöt, kalat…. Jos aikaa ei  kinkun  paistoon ole,  meillä uunit ovat lämpimänä ympäri vuorokauden joulun alla. Kotimaiset kinkut tuoresuolataan Lohjanharjun lähdevedessä. Joulutuotteitamme muun muassa: Kinkut (raakana tai kypsinä): – Juhlakinkku luuton, potkalla: raaka 6-8 […]

Jatka lukemista Jouluherkut vailla vertaa