Wotkin’s Hannus, Espoo

Olemme avanneet Hannukseen Lidlin naapuriin palvelevan lihan ja kalan erikoismyymälän marraskuussa 2019, Wotkin’s Hannuksen. Helsingin Sörnäisissä vuodesta 1978 toiminut Wotkin’s noudattaa toiminnassaan tuttua menestysreseptiään: laatutuotteita ja hyvää palvelua.

Tarjonnan kulmakivenä on laadukkaat lihat, tasokkaat jalosteet, tuoreet kalat sekä huolella tehdyt kotiruoat. Wotkin’s-makkarat ovat gluteenittomia ja laktoosittomia ja noudattavat Veijo Votkinin tiukkaa periaatetta: “Jauhot kuuluvat leipomoon, eivät lihanjalostamoon”.

Kalatiskimme on runsas ja monipuolinen. Tuoretta kalaa on tarjolla sekä fileenä että kokonaisena. Lisäksi valikoimassa on vaihtuvia erikoisuuksia sekä äyriäisiä. Myymälän tilojen yhteydessä on kiertoilmauunit, grilli sekä aidoilla leppälastuilla toimiva savustusuuni, jonka ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme vastasavustettua lämmintä kalaa. Myös kalojen graavaus ja kylmäsavustus tehdään paikan päällä. Valmiin kotiruoan ystäville myymälän Wotkin’s Deli tarjoilee maanantaista lauantaihin vaihtuvan take away -lounaan.

Palvelemme 3.8.2020 alkaen
ma-ke 10-20
to-pe 8-20
la 8-18
su suljettu

Wotkins Hannus
Kurjenkellontie 1, 02270 Espoo

Tervetuloa tutustumaan!