Wotkin’s tehtaanmyymälä

Kaupungin paras lihakauppa? Helsingin Tukkutorilla toimiva Chef Wotkin’sin tehtaanmyymälä tarjoaa kattavan kokonaisuuden lihaa ja lihajalosteita. Vanhan ajan palveleva lihatiskimme on kaupungin parhaimmistoa. Useampi kuin yksi on sanonut tiskikokonaisuutta jopa kaupungin parhaaksi. Samansuuntaisia arvioita olemme saaneet myös jauhelihasta. Koska parhain jauheliha tulee paistista, teemme sen siitä. Luullinen keittoliha, silavakyljykset, marmori entrecôtet, ydinluut, keitetyt naudan kielet mielletään […]

Jatka lukemista Wotkin’s tehtaanmyymälä

Veijon tie makkara- ja lihamestariksi

Tulevan lihatukun alkusanat lausuttiin vuonna 1968, jolloin palvelin armeijassa Mikkelissä. Samassa joukkueessa oli varusmies, jonka kanssa kävimme usein tupakalla. Kerroimme toisillemme, mitä olimme aikaisemmin tehneet. Hän oli työskennellyt lihatukkuliikkeessä ja oppinut lihanleikkaamisen jalon taidon. Hän suositteli minullekin hakeutumista samalle alalle. Tammikuussa pääsin siviiliin. Sen jälkeen ajoimme isäni kanssa hevosella savottaa. Metsä, umpihanki ja painava vaneritukki […]

Jatka lukemista Veijon tie makkara- ja lihamestariksi

Palkittua laatua

Makkaramme on menestyneet vuosien varrelle erilaisissa kilpailuissa ja äänestyksissä. Viimeisimpänä Andalucian Chorizo, jonka Akateeminen Kiuas-seura, AKS,  valitsi vuoden 2017 parhaaksi raakamakkaraksi. Chili-juusto Grilleri Tammelan Makkaramarkkinoiden 18.6.2016 Makkaramestarikilpailun 1. sija grillimakkara sarjassa. Ihmeellinen Iberico raakamakkara Tammelan Makkaramarkkinoiden Makkaramestarikilpailussa 18.6.2016 Ihmeellinen Iberico sijoittui kolmanneksi Erikoismakkara sarjassa. Herkkugrilleri Tammelan Makkaramarkkinoilla 2014 Makkaramestarikilpailun 2. sija grillimakkara sarjassa. Varsovan Valkosipulinakki Tammelan […]

Jatka lukemista Palkittua laatua

Grillatut entrecôte-pihvit

Grillattu MARMOROITU ENTRECÔTE-PIHVI, UUNIPERUNA, VALKOSIPULITUOREJUUSTOTÄYTE Vihersalaattia AINEKSET Entrecôte-pihvit (kypsymisaika muutama minuutti per puoli) Varaa 200-250 g painoinen pihvi ruokailijaa kohden Sormisuolaa, maustevoita Ota pihvit lämpenemään hyvissä ajoin ennen grillausta Uuniperunat (kypsymisaika n. 1 tunti) Varaa 1 suuri, jauhoinen Rosamunda-peruna/ruokailija Täyte uuniperunoille 1 purkki (n. 200 g) valkosipulituorejuustoa 1 pieni purkki smetanaa Vihersalaatti esim. jääsalaattia, punamangoldia, […]

Jatka lukemista Grillatut entrecôte-pihvit

Täytetyt herkkusienet

TÄYTETYT HERKKUSIENET, LOHKOPERUNAT JA  ESPANJALAISTYYLISET WOKATUT KASVIKSET Täytetyt herkkusienet Jumbo-herkkusieniä (varaa 2-3 kpl ruokailijaa kohden) Sinihomejuustoa Chef Wotkin’s Aamiaispekonia 1-2 siivua per sieni. Poista herkkusienistä varsi Täytä sienet sinihomejuustolla Kääri pekoni sienten ympärille Säästä herkkusienten varret. Ne sopivat mainiosti mm. salaatin sekaan.Herkkusienien täytteeksi voit laittaa myös esim. tuorejuustoa makusi mukaan. Valmista herkku Lohkoperunat Pilko kypsät […]

Jatka lukemista Täytetyt herkkusienet