Chef’s News 2016-2017

Asiakaslehtemme voit lukea tästä. Lehden voit noutaa myös tehtaanmyymälästämme tai palvelutiskeiltämme Prisma Itäkeskuksesta ja S-Market Sokos Helsingistä. Lehdessä olevat Joulu- ja Kesäarvonnat on suoritettu ja voittajiksi onnettaret nostivat seuraavat henkilöt. Onnea vielä kerran voittajille! 12.12.2016 Jouluarvonnan voittaja MARJA VÄISÄNEN Kukkialta. Onnea voittajalle! Onnettarina toimi tehtaanmyymälässämme asioineet sisarukset Tuula Salmela (Mietoinen) ja Marja-Leena Vuori (Espoo). 12.6.2017 Kesäarvonnan voittaja MARKKU HIEKKAMIES. Onnea […]

Jatka lukemista Chef’s News 2016-2017

Paistikääryleet

PAISTIKÄÄRYLEET, TUMMAA TATTIKASTIKETTA, ROSMARIINIPERUNAT 8 kpl hirven- tai naudan sisäpaistiviipaleita á 100 g kpl Wotkin’s Amiaispekoniviipaleita Wotkin’s Kylmäsavupaistipateeta suolaa mustapippuria katajanmarjoja oksa tuoretta rosmariinia oksa tuoretta timjamia porkkanaa sipulia selleriä 0,5 l punaviiniä 0,5 l vettä voita paistamiseen Nuiji paistiviipaleet ohuiksi levyiksi Mausta suolalla ja mustapippurilla Laita jokaisen paistilevyn päälle aamiaispekoni-viipale ja levitä päälle kylmäsavupaisti-pateeta. […]

Jatka lukemista Paistikääryleet

Hirvipihvit

PAISTETUT HIRVIPIHVIT, KARPALOVAAHTOKASTIKETTA JA HUNAJA-TIMJAMIJUUREKSET (4 annosta) Varaa 4 kpl n. 180 g hirven ulko- tai sisäfileepihviä Ota pihvit huoneenlämpöön 2 tuntia ennen paistamista. Lisää pannulle öljyä ja voita ja ota väri pihvien pintaan, mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä pihvit roseksi (sisälämpö 58 astetta) 180-asteisessa uunissa noin 10 min., kunnes lihasneste nousee pihvin pintaan. Anna […]

Jatka lukemista Hirvipihvit

Wotkins’in raakamakkarat

Wotkins’in raakamakkarat ovat verrattoman maukkaita grillattuna tai paistettuna. Raakamakkaroista helposti herkullisia aterioita: sellaisenaan aamiaispekonin kanssa paistettuna tai grillattuna esimerkiksi perunasalaatin kera paistettuna ja paloiteltuna yhtenä osana alkuruokapöytää esimerkiksi tapaslajitelmaa paistettuna ja kokonaisena perunoiden ja haudutetun punakaalin kanssa paistettuna täydentämässä lampaan- tai naudanlihasta tehtyä ruoka-annosta paistettuna ja paloiteltuna täydentämässä lihapatoja siskonmakkaran tapaan massa ulos pursotettuna ja […]

Jatka lukemista Wotkins’in raakamakkarat