Wotkin’s tehtaanmyymälä

Kaupungin paras lihakauppa? Helsingin Tukkutorilla toimiva Chef Wotkin’sin tehtaanmyymälä tarjoaa kattavan kokonaisuuden lihaa ja lihajalosteita. Vanhan ajan palveleva lihatiskimme on kaupungin parhaimmistoa. Useampi kuin yksi on sanonut tiskikokonaisuutta jopa kaupungin parhaaksi. Samansuuntaisia arvioita olemme saaneet myös jauhelihasta. Koska parhain jauheliha tulee paistista, teemme sen siitä. Luullinen keittoliha, silavakyljykset, marmori entrecôtet, ydinluut, keitetyt naudan kielet mielletään […]

Jatka lukemista Wotkin’s tehtaanmyymälä

Veijon tie makkara- ja lihamestariksi

Tulevan lihatukun alkusanat lausuttiin vuonna 1968, jolloin palvelin armeijassa Mikkelissä. Samassa joukkueessa oli varusmies, jonka kanssa kävimme usein tupakalla. Kerroimme toisillemme, mitä olimme aikaisemmin tehneet. Hän oli työskennellyt lihatukkuliikkeessä ja oppinut lihanleikkaamisen jalon taidon. Hän suositteli minullekin hakeutumista samalle alalle. Tammikuussa pääsin siviiliin. Sen jälkeen ajoimme isäni kanssa hevosella savottaa. Metsä, umpihanki ja painava vaneritukki […]

Jatka lukemista Veijon tie makkara- ja lihamestariksi

Palkittua laatua

Makkaramme on menestyneet vuosien varrelle erilaisissa kilpailuissa ja äänestyksissä. Viimeisimpänä Andalucian Chorizo, jonka Akateeminen Kiuas-seura, AKS,  valitsi vuoden 2017 parhaaksi raakamakkaraksi. Chili-juusto Grilleri Tammelan Makkaramarkkinoiden 18.6.2016 Makkaramestarikilpailun 1. sija grillimakkara sarjassa. Ihmeellinen Iberico raakamakkara Tammelan Makkaramarkkinoiden Makkaramestarikilpailussa 18.6.2016 Ihmeellinen Iberico sijoittui kolmanneksi Erikoismakkara sarjassa. Herkkugrilleri Tammelan Makkaramarkkinoilla 2014 Makkaramestarikilpailun 2. sija grillimakkara sarjassa. Varsovan Valkosipulinakki Tammelan […]

Jatka lukemista Palkittua laatua