Ihmeellinen Iberico -pastakastike

Laita pastavesi kiehumaan. Leikkaa keltasipuli ja valkosipuli pieneksi silpuksi. Lohko tomaatti ja leikkaa paprikasta sopivia suikaleita. Leikkaa Wotkin’s Ihmeellinen Iberico -raakamakkarat suupalan kokoisiksi. Tilkka oliiviöljyä pannulle ja ibericot tirisemään. Lisää hetken päästä sipulit (myös valko). Lisää lopuksi paprikat ja tomaattilohkot. Kun paprikat ovat pehmentyneet mukavasti, lisää pannulle pasta. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisäpotkua tarvittaessa tuoreella […]

Jatka lukemista Ihmeellinen Iberico -pastakastike

Kansainvälinen Rôtisseurs-kilpipäivä 23.4.2016

Wotkin’sin tehtaanmyymälässä vietettiin jo toistamiseen kansainvälistä Rôtisseurs-teemapäivää (World Chaîne Day) 23. huhtikuuta 2016. Päivän aikana Noriko Salo ja maistatti sushejamme. Chef Rôtisseurs -kokkimme Petteri Uuttu, Tuomo Pelander ja Mauri Seppälä maistatti kevään uutuuksia Turkkilaista nakkia, joka on valmistettu suomalaisesta vasikanlihasta ja Karitsa Chorizo -raakamakkaraa. Samalla kertoivat asiakkaille mitä Paistinkääntäjät ”rotissöörit ” oikein on. Tehtaanmyymälän seinällä on […]

Jatka lukemista Kansainvälinen Rôtisseurs-kilpipäivä 23.4.2016

Kylmäsavustuksen salat – pitkään kypsytettyä herkkua

Kylmäsavutuotteilla on oma kannattajakuntansa. Etenkin hevosen sisäpaisti on tällainen – monelle se on ykkösherkku, toiset kiertävät sen kaukaa. Jälkimmäisessä perusteina ovat yleensä tunnesyyt, toteaa tuotantopäällikkö Raido Villem. Suomessa kylmäsavutuotteiden valmistajia on vähän. Syynä tähän ovat kalliit valmistusvälineet ja pitkä kypsytysaika. Valmistaminen vaatii myös erityisosaamista. Olosuhteet vaativat korkeaa hygieniaa ja juuri oikeita, tarkasti määriteltyjä, vaihtuvia lämpötiloja. […]

Jatka lukemista Kylmäsavustuksen salat – pitkään kypsytettyä herkkua

Wotkin’s Keittiön valmisruoat

Valmisruokiemme tuotannossa noudatamme muutamaa kultaista periaatetta: teemme sitä mitä parhaiten osaamme, teemme sen huolellisesti, kunnioitamme perinteitä, käytämme aitoja raaka-aineita, reilusti lihaa ja pyrimme huipputasoon niin nimeä antavan raaka-aineen määrän, maun kuin muidenkin laatutekijöiden osalta. Olemme pitäneet valmistustavat hyvinkin maanläheisinä ja välttäneet liikaa teollistumista, mikä näkyy tuotteittemme maussa ja ilmiasussa: ne ovat aidosti kotiruokaa, jota voivat […]

Jatka lukemista Wotkin’s Keittiön valmisruoat

Kesän 2016 uutuusmakkarat

  Chili-juusto Grilleri Chili-juusto Grilleri valittiin parhaaksi grillimakkaraksi Tammelan Makkaramarkkinoiden Makkaramestarit kilpailussa 18.6.2016. Tämä grilleri on tehty niille, joille pelkkä perusmakkara ei riitä. Vaikka nimi varoittaa, tuotetta ei ole pilalle ylimaustettu. Tuhtia tavaraa. Ihmeellinen Iberico raakamakkara Tammenterhoja syövä Iberico-sika tunnetaan myös nimellä mustasorkkasika. Sen liha on poikkeuksellisen maukasta. Niin myös siitä tehty raakamakkaramme. Mausteina käytetty […]

Jatka lukemista Kesän 2016 uutuusmakkarat