Wotkins’in raakamakkarat

Wotkins’in raakamakkarat ovat verrattoman maukkaita grillattuna tai paistettuna. Raakamakkaroista helposti herkullisia aterioita: sellaisenaan aamiaispekonin kanssa paistettuna tai grillattuna esimerkiksi perunasalaatin kera paistettuna ja paloiteltuna yhtenä osana alkuruokapöytää esimerkiksi tapaslajitelmaa paistettuna ja kokonaisena perunoiden ja haudutetun punakaalin kanssa paistettuna täydentämässä lampaan- tai naudanlihasta tehtyä ruoka-annosta paistettuna ja paloiteltuna täydentämässä lihapatoja siskonmakkaran tapaan massa ulos pursotettuna ja […]

Jatka lukemista Wotkins’in raakamakkarat

WOTKIN’S LAHJASETELI

Wotkin’s lahjaseteli on mieluinen lahja ympäri vuoden asiakkaalle, ystävälle, henkilökunnalle… Lahjasetelien arvot 10, 20, 50 tai 100 euroa, joilla lahjan saaja voi ostaa mieleisiään tuotteita Wotkin’s tehtaanmyymälästämme, os. Vanha talvitie 8, Helsinki ja Wotkin’s Hannuksen myymälästämme, os. Kurjenkellontie 1, Espoo. Lahjasetelien voimassaoloaika on vuosi ostopäivästä. Lahjasetelin arvo tulee käyttää kerralla. Lahjasetelistä ei anneta rahaa takaisin, […]

Jatka lukemista WOTKIN’S LAHJASETELI

Pastakastike raakamakkarasta

Keitä pasta (tavallinen tai gluteeniton) samalla, kun valmistelet kastikkeen. Leikkaa keltasipuli ja valkosipuli pieneksi silpuksi. Lohko tomaatti ja leikkaa paprikasta sopivia suikaleita. Leikkaa raakamakkarat (esim. Wotkin’s Iberico chorizo tai Andalucian chorizo) suupalan kokoisiksi. Tilkka oliiviöljyä pannulle ja ibericot tirisemään. Lisää hetken päästä sipulit (myös valkosipuli). Lisää lopuksi paprikat ja tomaattilohkot. Kun paprikat ovat pehmentyneet mukavasti, […]

Jatka lukemista Pastakastike raakamakkarasta

Kylmäsavustuksen salat – pitkään kypsytettyä herkkua

Kylmäsavutuotteilla on oma kannattajakuntansa. Etenkin hevosen sisäpaisti on tällainen – monelle se on ykkösherkku, toiset kiertävät sen kaukaa. Jälkimmäisessä perusteina ovat yleensä tunnesyyt. Suomessa kylmäsavutuotteiden valmistajia on vähän. Syynä tähän ovat kalliit valmistusvälineet ja pitkä kypsytysaika. Valmistaminen vaatii myös erityisosaamista. Olosuhteet vaativat korkeaa hygieniaa ja juuri oikeita, tarkasti määriteltyjä, vaihtuvia lämpötiloja. Kun metwurstia tehdään 4-5 […]

Jatka lukemista Kylmäsavustuksen salat – pitkään kypsytettyä herkkua