Wotkin’s Keittiön valmisruoat

Valmisruokiemme tuotannossa noudatamme muutamaa kultaista periaatetta: teemme sitä mitä parhaiten osaamme, teemme sen huolellisesti, kunnioitamme perinteitä, käytämme aitoja raaka-aineita, reilusti lihaa ja pyrimme huipputasoon niin nimeä antavan raaka-aineen määrän, maun kuin muidenkin laatutekijöiden osalta. Olemme pitäneet valmistustavat hyvinkin maanläheisinä ja välttäneet liikaa teollistumista, mikä näkyy tuotteittemme maussa ja ilmiasussa: ne ovat aidosti kotiruokaa, jota voivat […]

Jatka lukemista Wotkin’s Keittiön valmisruoat

Kesän 2016 uutuusmakkarat

  Chili-juusto Grilleri Chili-juusto Grilleri valittiin parhaaksi grillimakkaraksi Tammelan Makkaramarkkinoiden Makkaramestarit kilpailussa 18.6.2016. Tämä grilleri on tehty niille, joille pelkkä perusmakkara ei riitä. Vaikka nimi varoittaa, tuotetta ei ole pilalle ylimaustettu. Tuhtia tavaraa. Ihmeellinen Iberico raakamakkara Tammenterhoja syövä Iberico-sika tunnetaan myös nimellä mustasorkkasika. Sen liha on poikkeuksellisen maukasta. Niin myös siitä tehty raakamakkaramme. Mausteina käytetty […]

Jatka lukemista Kesän 2016 uutuusmakkarat

Wotkin’s tehtaanmyymälä

Kaupungin paras lihakauppa? Helsingin Tukkutorilla toimiva Chef Wotkin’sin tehtaanmyymälä tarjoaa kattavan kokonaisuuden lihaa ja lihajalosteita. Vanhan ajan palveleva lihatiskimme on kaupungin parhaimmistoa. Useampi kuin yksi on sanonut tiskikokonaisuutta jopa kaupungin parhaaksi. Samansuuntaisia arvioita olemme saaneet myös jauhelihasta. Koska parhain jauheliha tulee paistista, teemme sen siitä. Luullinen keittoliha, silavakyljykset, marmori entrecôtet, ydinluut, keitetyt naudan kielet mielletään […]

Jatka lukemista Wotkin’s tehtaanmyymälä

Veijon tie makkara- ja lihamestariksi

Tulevan lihatukun alkusanat lausuttiin vuonna 1968, jolloin palvelin armeijassa Mikkelissä. Samassa joukkueessa oli varusmies, jonka kanssa kävimme usein tupakalla. Kerroimme toisillemme, mitä olimme aikaisemmin tehneet. Hän oli työskennellyt lihatukkuliikkeessä ja oppinut lihanleikkaamisen jalon taidon. Hän suositteli minullekin hakeutumista samalle alalle. Tammikuussa pääsin siviiliin. Sen jälkeen ajoimme isäni kanssa hevosella savottaa. Metsä, umpihanki ja painava vaneritukki […]

Jatka lukemista Veijon tie makkara- ja lihamestariksi

Palkittua laatua

Makkaramme on menestyneet vuosien varrelle erilaisissa kilpailuissa ja äänestyksissä. Viimeisimpänä Andalucian Chorizo, jonka Akateeminen Kiuas-seura, AKS,  valitsi vuoden 2017 parhaaksi raakamakkaraksi. Chili-juusto Grilleri Tammelan Makkaramarkkinoiden 18.6.2016 Makkaramestarikilpailun 1. sija grillimakkara sarjassa. Ihmeellinen Iberico raakamakkara Tammelan Makkaramarkkinoiden Makkaramestarikilpailussa 18.6.2016 Ihmeellinen Iberico sijoittui kolmanneksi Erikoismakkara sarjassa. Herkkugrilleri Tammelan Makkaramarkkinoilla 2014 Makkaramestarikilpailun 2. sija grillimakkara sarjassa. Varsovan Valkosipulinakki Tammelan […]

Jatka lukemista Palkittua laatua