Grillattu naudan sisäfile

KOKONAISENA GRILLATTU NAUDAN SISÄFILE TÄYTETTYJÄ PAPRIKOITA

Naudan sisäfile (fileen keskipaino n. 1,7 kg)

  1. Ota sisäfile muutama tunti ennen grillausta huoneen lämpöön ja mausta mustapippurilla sekä suolalla.
  2. Aloita paisto kuumalla grillillä käännellen n. 5 min. Vähennä lämpö ”mediumiin”, paista käännellen n. 15 min. fileen koosta riippuen.
  3. Paiston jälkeen anna vetäytyä liinan alla noin 10 min.
  4. Leikkaa ja tarjoile maustevoin kera.

Täytetyt paprikat

  1. Puolita paprikat vaakasuuntaan, puhdista ja huuhtele sisusta.
  2. Silppua tuorejuustoon sipulia, Chef Wotkin’s Aamiaispekonia sekä kauden tuoreita yrttejä.
  3. Täytä paprikat tuorejuustoseoksella ja grillaa ylätasolla n. 15 min.

Esikypsytetyn maissin grillaus vaatii myös 15 min. ja sopivat lisäkkeeksi paprikan rinnalle.