Rôtisseurs-kilpipäivä 21.4.2018

Tehtaanmyymälässämme vietettiin kansainvälistä Rôtisseurs-kilpipäivää  lauantaina 21.4.

Kilpipäivänä oli myymälän edustalla grillit kuumana, joista tarjosimme makkaroita ja myymälässämme oli tuotemaistiaisia.

Palvelutiskissämme oli grillikauden avaukseen herkkuja mm. T- ja L-luupihvejä, naudanfilee- ja Iberico porsaan vartaita, unohtamatta kotimaisesta vasikasta valmistettuja kotletteja ja tasokkaita jauhelihoja. Tuotevalikoimassamme on runsaasti erilaisia makkaroita, leikkeleitä, 

Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjät on maailman suurin ja vanhin gastronominen järjestö, joka perustettiin vuonna 1248 hyvän ruoan ja pöytätapojen puolestapuhujaksi. Sen tavoitteena on kehittää ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuuria yhteistyössä ammattilaisten ja harrastajien kanssa. Järjestöön kuuluu yli 25 000 jäsentä yli 80 maassa, Suomessa jäseniä on yli 2000, joista alan ammattilaisia on 40 % ja harrastajia 60 %.

Järjestön tapahtumat liittyvät gastronomiaan, raaka-aineisiin, ruokatuotantoon sekä tapa- ja juomakulttuuriin. Tapahtumia ovat esimerkiksi erilaiset teemaillalliset laadukkaine juomineen, ruoanvalmistuskurssit sekä vierailut elintarvikevalmistajien ja ruokatuottajien luona.

Chef Wotkin’s tehtaanmyymälä ja Lihatukku Veijo Votkin Oy
Tehtaanmyymälämme seinällä on ollut Rôtisseurs-kilpi vuodesta 2004. Kilpi on järjestön korkein tunnustus ruoan ja palvelun hyvästä laadusta. Sitä seurataan säännöllisesti julkisilla arviointikriteereillä.  Työntekijöistämme yhdeksällä on järjestön myöntämät käädyt, eniten kuin millään muulla yrityksellä maailmassa. Paistinkääntäjät myönsi Veijo Votkinille hopeisen ansiomerkin 2013, kolmantena suomalaisena kautta aikojen.

Katso kaikki Suomen kilpiyritykset sekä kilven myöntämiskriteerit.

Chef Wotkin’s tehtaanmyymälä
Tukkutori, Sörnäinen
Vanha talvitie 8, 00580 Helsinki
Avoinna ma-pe 7-21, la 7-18, su 10.30-17