Chef Wotkin’s tehtaanmyymälä

Tukkutori, Sörnäinen

Avoinna:
ma-pe 7-21
la 7-18
su 10:30-17
Lounaslista

Vanha talvitie 8 , 00580 Helsinki
Puh. (09) 774 33 477
tehtaanmyymala(ät)votkin.fi

Katso kartalla

Helsingin Tukkutorilla toimiva Chef Wotkin’sin tehtaanmyymälämme tarjoaa kattavan kokonaisuuden lihaa ja lihajalosteita. Vanhanajan palveleva lihatiskimme on kaupungin parhaimmistoa. Useampi kuin yksi on sanonut tiskikokonaisuutta jopa kaupungin parhaaksi. Samansuuntaisia arvioita olemme saaneet myös jauhelihasta. Koska parhain jauheliha tulee paistista, teemme sen siitä. Luullinen keittoliha, silavakyljykset, marmori entrecôtet, ydinluut, keitetyt naudan kielet mielletään yleensä erikoisuuksiksi, meille ne ovat arkipäivää. Jos et löydä tiskistä haluamaasi, kysy rohkeasti myyjältä.

Omassa lihanleikkaamossa leikkaamme luuttomaksi nautaa, sikaa ja lammasta. Kaikkia myös luomuna. Tietysti kaikki kotimaista. Tuoreuden takaamiseksi varastoimme luomun pakasteena. Myymälän seinän takana valmistamme makkarat, leikkeleet, kylmäsavutuotteet, paistamme kinkut, teemme valmisruoat ja valmisruokakokonaisuudet.
Joka päivä alkaen klo 10.00 meillä on tarjolla oman keittiömme valmistamaa lounasruokaa sekä tuoreita salaatteja. Sunnuntaisin tarjolla lounasta alkaen klo 10.30. Moni on yllättynyt, että kaikki toiminnot ovat saman katon alla.

Riistakaudella tarjoamme tuoretta hirveä ja mahdollisuuksien mukaan muutakin saatavilla olevaa tuoretta riistaa. Lisäksi monipuolinen riistavalikoima pakasteena myös jahtikauden ulkopuolella.

Paistinkääntäjät (Chaîne des Rôtisseurs) myönsivät vuonna 2004 myymälällemme järjestön korkeimman tunnuksen, Rôtisseur-kilvet, osoituksena ruoan ja palvelun korkeasta laadusta.

Tervetuloa tänne Sörkän sydämeen tutustumaan myymäläämme. Täällä sinua palvelee motivoitunut, ammattitaitoinen henkilökuntamme. Seitsemänä päivänä viikossa.

Chef Wotkin’s palvelutiskit

Prisma Itäkeskus

Palvelutiski avoinna:
ma-la 7-21
su 9-19

Vanhanlinnantie 1, 00900 Helsinki
Puh. 010 766 8912
itakeskus(ät)votkin.fi

Katso kartalla

Itäkeskuksen Prismassa on monipuolinen Chef Wotkin’s palvelutiski. Jo kymmenen vuoden ajan liha, kala, lihajalosteet, valmisruoat, salaatit ja paljon muuta kuuluu tuotevalikoimiimme.

Luomu- ja riistatuotteet varastoimme laadun takaamiseksi pakasteena. Nakit, grillimakkarat, leikkeleet, metwurstit ym. ovat tarjolla viisitasohyllyssä. Lämpövitriinistä tarjoamme päivittäin kolmea luonasruoka vaihtoehtoa.

Palvelutiskillämme työskentelee oma, ammattitaitoinen henkilökuntamme.
Palveluosastomme palvelee seitsemänä päivänä viikossa.
Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille!

S-Market Sokos Helsinki

Palvelutiski avoinna:
ma-la 10-18
su suljettu

Postikatu 2, 00100 Helsinki
Puh. 010 766 1047
keskustanmyymala(ät)votkin.fi

Katso kartalla

S-Market on avoinna 24/7, joten itsepalveluhyllyistä löytyy tuotteitamme palvelutiskin ollessa suljettuna.

Helsingin ydinkeskustassa toimii S-Market Sokos Helsinki ja siellä Chef Wotkin’s palvelutiski. Palvelutiskimme myy pakkaamattomana tuoretta lihaa, leikkele- ja raakamakkaroita sekä lihajalosteita. Riistan ja luomun myymme tuoreuden takaamiseksi pakasteena.

Viisitasohyllyissä tarjolla oleva valikoima on monipuolinen. Erilaiset leikkeleet, valmisruoat, metwurstit, kylmäsavutuotteet ja lisäksi muuta, mitä tuotantolaitoksessamme valmistamme.

Oma, ammattitaitoinen henkilökunta palvelee kuutena (6) päivänä viikossa. Muuna aikana tuotteemme ovat tarjolla itsepalvelussa. S-Market Sokos Helsinki on avoinna 365 päivää vuodessa palvellen kaksikymmentä neljä (24) tuntia jokaisena päivänä.
Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille!