Jouluherkut vailla vertaa

Joulu on monelle kiireistä aikaa, joten kaikkia jouluherkkuja ei ehdi, eikä tarvitsekaan valmistaa itse.
Keittiössämme valmistuu maukkaat joululaatikot rosolli ja suomalaisesti haaparouskusta valmistettu sienisalaatti.
Jos aikaa kinkun tai kalkkunan paistoon riitä, ei hätää, meillä uunit lämpimänä ympäri vuorokauden joulun alla. Kotimaiset kinkut tuoresuolataan Lohjanharjun lähdevedessä.
Lisäksi joulupöydässä maistuvat pateet, joulumakkara, lihahyytelöt ja pippurirulla…

Joulutuotteitamme muun muassa:

Kinkut (raakana tai kypsinä):
– Juhlakinkku luuton, potkalla: raaka 6-8 kg, kypsä 4-6 kg
– Herkkukinkku luuton, raaka 3-6 kg, kypsä 2,5 kg.
– Perinteinen kinkku, raaka 10-14 kg, kypsä 7-8 kg

Kalkkunat:
– Kalkkuna raaka n. 5 kg
– Kalkkunan rintafilee raaka
– Kalkkunafileerulla raaka
– Savukalkkuna 3-6 kg
– Aito, savustettu kalkkunan rintafilee n. 1 kg

Pippurirulla:
– Pippurirulla raakana
– Pippurirulla kypsänä (kokonainen, pala, siivutettu)

Joululaatikot:
– Lanttulaatikko 700 g, (L, G)
– Porkkanalaatikko 700 g (L, G)
– Perunalaatikko 600 g (VL, G)
– Maksalaatikko 700 g (L, G)
Joululaatikoita myös suuremmissa 2,8 kg:n foliovuoissa, perunalaatikko 2,5 kg

Pateet (L, G):
– Maksapaté 200 g
– Joulupaté 200 g
– Poronmaksapaté 200 g
– Kylmäsavupaistipatee 200 g (ei sisällä sisäelimiä)

Hyytelöt (L, G):
– Maalaishyytelö
– Hirvihyytelö
– Vasikanlihahyytelö

Joulumakkara L, G (Weisswurst):
– Kypsentämätön
– Kypsä 400 g pkt

Rosolli 400 g

Sienisalaatti
Suomalaisesta haaparouskusta, irtomyynnissä

Chef Wotkin’s palvelutiskillämme Prisma Itäkeskuksessa on myös kattava valikoima kaloja.

 

Maukasta Joulua toivottaa Chef Wotkin’sin väki!