Kesän 2016 uutuusmakkarat

 

Chili-juusto Grillerimakkaramestari-2016
Chili-juusto Grilleri valittiin parhaaksi grillimakkaraksi Tammelan Makkaramarkkinoiden Makkaramestarit kilpailussa 18.6.2016.
Tämä grilleri on tehty niille, joille pelkkä perusmakkara ei riitä.
Vaikka nimi varoittaa, tuotetta ei ole pilalle ylimaustettu. Tuhtia tavaraa.

Ihmeellinen Iberico raakamakkara
Tammenterhoja syövä Iberico-sika tunnetaan myös nimellä mustasorkkasika. Sen liha on poikkeuksellisen maukasta. Niin myös siitä tehty raakamakkaramme. Mausteina käytetty valko- ja mustapippuria, fenkolia, chiliä, paprikaa ja oreganoa. Kumpi on maukkaampi? Hyvä pihvi vai kulinaristien arvostama raakamakkara, Ihmeellinen Iberico.
Tammelan Makkaramarkkinoiden järjestämässä Makkaramestarit kilpailussa 18.6.2016 Ihmeellinen iberico sijoittui kolmanneksi Erikoismakkara-sarjassa.

Vasikanlihanakki
Nakit valmistettiin vasikan lihasta 1960- ja 1970 -luvulla. Nyt myös Wotkin’sin Vasikanlihanakki tehdään kotimaisesta vasikasta ilman jatkeita ja jauhoja. Ja ilman sianlihaa. Mausteina valkopippuri, sipuli, paprika, korianteri, liperinjuuri, muskottipähkinä, inkivääri, neilikka.