Joulumakkaran kypsennys

Joulumakkara on nimensä mukaisesti sesonkituote, jota valmistamme marras-joulukuussa. Tilauksesta ympäri vuoden. Keski-Euroopassa vastaavaa myydään kypsänä, nimellä Weisswurst. Joulunaikaa meiltä saa sekä raakamakkarana, että kypsänä. Tämä maukas makkara on koko perheen tuote, joka maistuu myös perheen pienemmille. Raakamakkaran kypsennys: Kypsennä Joulumakkara hauduttamalla. Laita kattilaan vettä, lisää sipulilohkot, laakerinlehtiä ja kokonaisia maustepippureita. Kun vesi näyttää ensimmäiset merkit kiehumisesta, pienennä […]

Jatka lukemista Joulumakkaran kypsennys

Joulukinkun paisto-ohje

Tärkeää: nosta kinkku huoneen lämpöön 6-12 tuntia ennen paistamista kinkun koosta riippuen. Suosittelemme paistomittarin käyttöä. Kuumenna uuni 150 asteiseksi. Jos käytät paistomittaria, työnne sen neula viistosti kinkun keskiosan paksuimpaan kohtaan. Mittari ei saa koskettaa luuta. Kinkun paistoaika määräytyy kinkun koon mukaan. Jos paistomittaria ei ole, paistoaika on noin 1 tunti/kg + 1 tunti. Aseta kinkku […]

Jatka lukemista Joulukinkun paisto-ohje

Chef’s News 2016-2017

Asiakaslehtemme voit lukea tästä. Lehden voit noutaa myös tehtaanmyymälästämme tai palvelutiskeiltämme Prisma Itäkeskuksesta ja S-Market Sokos Helsingistä. Lehdessä olevat Joulu- ja Kesäarvonnat on suoritettu ja voittajiksi onnettaret nostivat seuraavat henkilöt. Onnea vielä kerran voittajille! 12.12.2016 Jouluarvonnan voittaja MARJA VÄISÄNEN Kukkialta. Onnea voittajalle! Onnettarina toimi tehtaanmyymälässämme asioineet sisarukset Tuula Salmela (Mietoinen) ja Marja-Leena Vuori (Espoo). 12.6.2017 Kesäarvonnan voittaja MARKKU HIEKKAMIES. Onnea […]

Jatka lukemista Chef’s News 2016-2017

Hirvenpaistikääryleet

TUMMAA TATTIKASTIKETTA, ROSMARIINIPERUNAT 8 kpl hirven sisäpaistiviipaleita á 100 g kpl Chef Wotkin’s Amiaispekoniviipaleita Chef Wotkin’s Kylmäsavupaistipateeta suolaa mustapippuria katajanmarjoja oksa tuoretta rosmariinia oksa tuoretta timjamia porkkanaa sipulia selleriä 0,5 l punaviiniä 0,5 l vettä voita paistamiseen Nuiji paistiviipaleet ohuiksi levyiksi Mausta suolalla ja mustapippurilla Laita jokaisen paistilevyn päälle aamiaispekoni-viipale ja levitä päälle kylmäsavupaisti-pateeta. Käännä […]

Jatka lukemista Hirvenpaistikääryleet

Hirvipihvit

PAISTETUT HIRVIPIHVIT, KARPALOVAAHTOKASTIKETTA JA HUNAJA-TIMJAMIJUUREKSET (4 annosta) Varaa 4 kpl n. 180 g hirven ulko- tai sisäfileepihviä Ota pihvit huoneenlämpöön 2 tuntia ennen paistamista. Lisää pannulle öljyä ja voita ja ota väri pihvien pintaan, mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä pihvit roseksi (sisälämpö 58 astetta) 180-asteisessa uunissa noin 10 min., kunnes lihasneste nousee pihvin pintaan. Anna […]

Jatka lukemista Hirvipihvit