Tuoteturvallisuus- ja ympäristöperiaatteet

Elintarvikkeita valmistaessamme, tuotekehittelyssä ja koko laitoksen toiminnassa otamme huomioon ympäristöasioiden kehittämisen SFS-ISO 14001 periaatteiden mukaisesti sekä tuoteturvallisuusnäkökohdat HACCP – periaatteiden mukaisesti. Toimintamme perustuu alalle kuuluvaan lainsäädäntöön, ympäristönsuojeluun sitoutumiseen, täytämme aina viranomais- sekä asiakasvaatimukset. FSSC 22000 -järjestelmällä hallitsemme elintarvikkeen terveydelliset riskitekijät tunnistamme tuotantoprosessin kohdat, joissa tuotteeseen voi muodostua mikrobiologinen, kemiallinen tai fysikaalinen vaaratekijä. Tunnistetuille kohdille määrittelemme […]

Jatka lukemista Tuoteturvallisuus- ja ympäristöperiaatteet

Kevään uutuudet

Herkulliset uutuustuotteemme ovat laktoosittomia ja gluteenittomia Leivän päälle…tarjoiluvadille… VALKOSIPULILEIKE – nimensä veroinen leikkelemakkara uutuus. PIPPUROITU SAVUFILEE – porsaan filee maukkaalla pippurikuorrutuksella. Maistuvat makkarauutuudet kevään ja kesän grillijuhliin. BBQ GRILLERI – BBQ mausteiden ystäville. HÄRKÄGRILLERI  – Sianlihaton, maukas, mehukas grillimakkara.    

Jatka lukemista Kevään uutuudet