Taas on tullut aika laittaa parasta pöytään…

Viime viikot on talo ollut täynnä tohinaa. Tonneittain suomalaisia viljasian kinkkuja eri muodoissaan on suolautunut Lohjanharjun lähdevedessä. Keittiössä padat höyrynneet, kun keittiömestari-isät valmistaneet perheiden helpotukseksi maukkaita joululaatikoita, rosollia, sienisalaattia. Tuotannon uuneissa kypsyneet kinkut, kalkkunat, pippurirullat, pateet, makkarat ja monet muut herkut… Nyt kaikki alkaa olemaan valmiina Joulua varten… HUOM! Vaikka kinkkujen ennakkotilaus on päättynyt, KINKKUJA KYLLÄ RIITTÄÄ KAIKILLE. Chef […]

Jatka lukemista Taas on tullut aika laittaa parasta pöytään…

Paahdettua possunkylkeä

Possunkyljestä saa valmistettua erilaisia maukkaita ruokia. Tunnetuimpia niistä ovat possun grillikylki ja perinteinen läskisoosi. Tässä reseptissä tehdään uunissa valmistetulle possunkyljelle glaseeraus. Se tarkoittaa ruoan viimeistelyä makean happamalla maustekastikkeella. Se maustaa lihan kuivattamatta pintaa ja antaa sille ainutlaatuisen maun. RESEPTI NELJÄLLE n. 1,5 kg luutonta porsaankylkeä nahalla. Voit käyttää vaihtoehtoisesti harmaasuolattua Juhlafilettä. Ruskista possunkylkeen väri paistinpannulla. Paistamisessa […]

Jatka lukemista Paahdettua possunkylkeä