Korealaiset Tacot 4:lle

Korealaisiin Tacoihin käy miltei mikä tahansa pehmeäksi haudutettu liha. Kastikkeen voi valmistaa ja lihat kypsentää jo edellisenä päivänä. Ajatuksena on sekoittaa liha ja kastike keskenään, sen jälkeen tehdään erikseen korealaiset kurkut ja lopuksi kaikki kootaan maissitacokuorien tai vehnätortillojen sisään. Korealaista chilitahnaa, gochujangia, sekä korealaista hapatettua kiinankaalia, kimchiä, saa nykyään hyvin varustelluista valintamyymälöistä. Tarvitset: Maissitacokuoria tai […]

Jatka lukemista Korealaiset Tacot 4:lle

Härkää ja choritzoja

Tätä ruokaa haudutetaan pitkään uunissa. Sillä välin ehtii hyvin ulkoilla talvisten lajien merkeissä tai tehdä aivan jotain muuta. Resepti on 4:lle, mutta lisäämällä määriä, voit samalla tehdä isommallekin porukalle. Tarvitset: 300 g härän häntiä paloiteltuna 400 g naudan ulkopaistia viipaleina 2 porkkanaa 2 sipulia 6 keskikokoista perunaa 2 l lihalientä 2 dl punaviiniä 2 tl kuivattua […]

Jatka lukemista Härkää ja choritzoja

Paljon vaihtoehtoja maukkaisiin patoihin ja keittoihin

Talvisäähän sopii erinomaisesti pataruoat ja lämmittävät keitot. Meiltä löytyy luullista ja luutonta keitto- ja patalihaa niin possusta, naudasta kuin lampaastakin. Lisäksi valikoimissamme runsas valikoima gluteenittomia ja laktoosittomia makkaroita. Niillä voit loihtia uusia makuja keittoihin, perinteistä siskonmakkaraa unohtamatta.

Jatka lukemista Paljon vaihtoehtoja maukkaisiin patoihin ja keittoihin

Taas on tullut aika laittaa parasta pöytään…

Viime viikot on talo ollut täynnä tohinaa. Tonneittain suomalaisia viljasian kinkkuja eri muodoissaan on suolautunut Lohjanharjun lähdevedessä. Keittiössä padat höyrynneet, kun keittiömestari-isät valmistaneet perheiden helpotukseksi maukkaita joululaatikoita, rosollia, sienisalaattia. Tuotannon uuneissa kypsyneet kinkut, kalkkunat, pippurirullat, pateet, makkarat ja monet muut herkut… Nyt kaikki alkaa olemaan valmiina Joulua varten… HUOM! Vaikka kinkkujen ennakkotilaus on päättynyt, KINKKUJA KYLLÄ RIITTÄÄ KAIKILLE. Chef […]

Jatka lukemista Taas on tullut aika laittaa parasta pöytään…