Vorschmack

Vorschmack on monikäyttöinen liharuoka. Se sopii alkupalaksi, pääruoaksi, iltapalaksi tai yöruoaksi. Kokeile sitä myös erilaisten piirakoiden täytteenä, lämpimien voileipien tai vaikka suolaisten ohukaisten kera. Vorschmack mainitaan usein C. G. E. Mannerheimin lempiruokana. Mannerheimin kerrotaan tuoneen reseptin Puolasta ravintola Savoyhin. Siellä marsalkka kävi sitä nauttimassa Helsingissä ollessaan. Chef Wotkin’sin Vorschmack valmistetaan itäeurooppalaisia reseptejä kunnioittaen parhaista raaka-aineista. […]

Jatka lukemista Vorschmack

Paahdettua possunkylkeä

Possunkyljestä saa valmistettua erilaisia maukkaita ruokia. Tunnetuimpia niistä ovat possun grillikylki ja perinteinen läskisoosi. Tässä reseptissä tehdään uunissa valmistetulle possunkyljelle glaseeraus. Se tarkoittaa ruoan viimeistelyä makean happamalla maustekastikkeella. Se maustaa lihan kuivattamatta pintaa ja antaa sille ainutlaatuisen maun. RESEPTI NELJÄLLE n. 1,5 kg luutonta porsaankylkeä nahalla. Voit käyttää vaihtoehtoisesti harmaasuolattua Juhlafilettä. Ruskista possunkylkeen väri paistinpannulla. Paistamisessa […]

Jatka lukemista Paahdettua possunkylkeä

Tuoteturvallisuus- ja ympäristöperiaatteet

Elintarvikkeita valmistaessamme, tuotekehittelyssä ja koko laitoksen toiminnassa otamme huomioon ympäristöasioiden kehittämisen SFS-ISO 14001 periaatteiden mukaisesti sekä tuoteturvallisuusnäkökohdat HACCP – periaatteiden mukaisesti. Toimintamme perustuu alalle kuuluvaan lainsäädäntöön, ympäristönsuojeluun sitoutumiseen, täytämme aina viranomais- sekä asiakasvaatimukset. FSSC 22000 -järjestelmällä hallitsemme elintarvikkeen terveydelliset riskitekijät tunnistamme tuotantoprosessin kohdat, joissa tuotteeseen voi muodostua mikrobiologinen, kemiallinen tai fysikaalinen vaaratekijä. Tunnistetuille kohdille määrittelemme […]

Jatka lukemista Tuoteturvallisuus- ja ympäristöperiaatteet

Sivu 1 / 712345...Viimeinen »